Top pagina managers.

www.corporate-e-novation.com Managers.

Vraag@emailManagers.nl

"Ik wordt geacht als HR-manager te beschikken over kennis van het primair proces, de gezondheidszorg, en moet meer waarde toevoegen aan de bedrijfsvoering. Hoe doet u dat?" --- "Heeft u voor mij een checklist hoe ik de professionalisering van het HRM in de breedste zin van het woord kan kwantificeren en beter kan bijdragen aan beleid en resultaten?"
"Wilt u voor ons de twee bijgevoegde offertes eens doorlichten op ...?" --- "Wat zijn de randvoorwaarden voor het juiste ICT-beleid binnen onze organisatie? (red.: woonzorgcentrum, 105 ICT-werkplekken)" --- "Hoe te beginnen met het identificeren en analyseren van onze ICT security risico's?"

"Ik zoek contact met een deskundig bureau dat mijn keuken in het verzorgingshuis kan doorlichten op het punt van efficiency qua mensen en middelen ... een goede analyse van de inzet van apparatuur, mensen en middelen..."


"Hoe bepaal ik modelmatig de exploitatiekosten van mijn gebouw, rekening houdend met inefficienties in benutting en bezetting en met de rendementen en levensduren van de gebouwelementen, dit in verband met het kunnen realiseren van veranderingen."

Home Managers.

Vraag Managers.

Kring Managers.

Tarieven Managers.

Vraag email Managers.
Vraag email EB managers. Vraag email HR managers. Vraag email Office Helpdesk. Vraag@ email Servicemanagers. Vraag email ICT managers. Vraag email Project managers. Vraag email Kwaliteits managers. Vraag email Facility managers. Vraag email Vastgoed managers. Vraag email Fiscaal managers. Vraag email Financieel managers. privacystatement | disclaimer | ©2003-2010 @emailManagers.nl

Een greep uit de vragen voor onze deskundigen van de kring @emailManagers.nl. In het kader links wordt voor u nog eens zeer beknopt weergegeven wat wij voor u kunnen betekenen.

Met onze emailcounseling heeft de kring als doel voor u persoonlijk en uw organisatie low cost en low key de synergie en de innovatie te ontwikkelen.
De oplossingen van vraagstukken en knelpunten in de bedrijfsvoering worden versneld en de meerwaarde wordt verkregen.

Een reactie geven of uw situatie voorleggen aan de kring @emailManagers.nl?

Geheel vrijblijvend! Klik op de witte envelop rechts boven.