Vastgoedmanagement voor gebouwen kenmerkt zich door de onderlinge relatie van ontwerpen, bouwen, huisvesten en exploiteren. Bij de bedrijfsmatige benadering komen op de voorgrond: ruimtegebruik-benutting met de werkplek; duurzaam en energie-milieutechnisch verantwoord ontwerpen en bouwen. Gebouwgebonden kosten en functiegebonden kosten zijn in de initiatief-ontwerp-fase al grotendeels bepaald of te bepalen. Het afzonderlijke gebouw met zijn prestatie en exploitatie echter is te berekenen en te meten. De prestatie van het totale vastgoedmanagement bestaat uit die van de afzonderlijke gebouwen, waarbij onderling nu juist zeker verbanden bestaan die mede beschouwd dienen te worden.

Top pagina managers.

www.corporate-e-novation.com Managers.

Vraag@emailVastgoedmanager.nl
Vraag@emailVastgoedmanager.nl
De Vastgoedmanager beantwoordt uw vraag. Hiervoor wordt het standaardtarief door @emailManagers.nl in rekening gebracht. Onderaan dit emailformulier, na het stellen van uw vraag, kunt u zich daarmee akkoord verklaren en dit formulier verzenden.


Stel ons uw vraag:
Uw telefoonnummer:
  Neem aanvullend contact met me op.

Zou u hier willen aangeven hoe u op onze site terecht bent gekomen?
 
Uw naam: (vereist)
   Mevr. Dhr.
Naam van uw organisatie:
Uw emailadres: (vereist)
    Ik verklaar mij akkoord met het in rekening brengen van het standaardtarief ad  56,00 exclusief 19% BTW door @emailManagers.nl voor het antwoord op de door mij gestelde vraag.
Home Managers.

Vraag Managers.

Kring Managers.

Tarieven Managers.

privacystatement | disclaimer | ©2003-2010 @emailManagers.nl