Het facilitymanagement wordt per organisatie anders ingevuld, waarbij niveau van aansturing, de rol van de facility manager en het kostenaspect basiselementen zijn. De kern vormt het gebouw met voor de organisatie vier rollen: eigenaar; beheerder; huurder; uitvoerder. Voor de kosten-beïnvloedbaarheid onderscheiden we: vaste kosten; instandhoudingskosten; gebruikskosten. Berekende kencijfers over capaciteiten en prestaties en over kwaliteit en kosten per functie, activiteit en vakgebied gerelateerd aan ruimte en gebouw zijn de sleutels in het bereiken van een hogere mate van perfectie van de delen en van het geheel. De systematische aanpak van monitoring en targeting met indicatoren en of kengetallen is het instrument hiervoor.

Top pagina managers.

www.corporate-e-novation.com Managers.

Vraag@emailFacilitymanager.nl
Vraag@emailFacilitymanager.nl
De Facility manager beantwoordt uw vraag. Hiervoor wordt het standaardtarief door @emailManagers.nl in rekening gebracht. Onderaan dit emailformulier, na het stellen van uw vraag, kunt u zich daarmee akkoord verklaren en dit formulier verzenden.


Stel ons uw vraag:
Uw telefoonnummer:
  Neem aanvullend contact met me op.

Zou u hier willen aangeven hoe u op onze site terecht bent gekomen?
 
Uw naam: (vereist)
   Mevr. Dhr.
Naam van uw organisatie:
Uw emailadres: (vereist)
    Ik verklaar mij akkoord met het in rekening brengen van het standaardtarief ad € 56,00 exclusief 19% BTW door @emailManagers.nl voor het antwoord op de door mij gestelde vraag.
Home Managers.

Vraag Managers.

Kring Managers.

Tarieven Managers.

privacystatement | disclaimer | ©2003-2010 @emailManagers.nl